Westerkerk Amsterdam, Nederland

Predikant: ds. Ruurd van der Weg | Organist: Evan Bogerd | M.m.v. Anne-Marieke Evers (sopraan) | Volg de dienst ook op YouTube en Kerkdienstgemist.

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Organist: Andries Bogerd | De toegang is gratis | Uw gift aan de uitgang is van harte welkom.

Studentenmaaltijd+

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Studentenmaaltijd+ | Maaltijd en goed gesprek onder het hoge dak van de Westerkerk |  Aanvang: 18.30 uur | Opgave: student@westerkerk.nl | Kosten: bijdrage na afloop

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Predikant: ds. Herman Koetsveld | Organist: Andries Bogerd | M.m.v. WesterCantorij o.l.v. Evan Bogerd | Volg de dienst ook op YouTube en Kerkdienstgemist.

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Organist: Evan Bogerd | De toegang is gratis | Uw gift aan de uitgang is van harte welkom.

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Predikant: ds. Gert Jan de Bruin | Organist: Jos van der Kooy | Volg de dienst ook op YouTube en Kerkdienstgemist.

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Organist: Luuk Schuurman | De toegang is gratis | Uw gift aan de uitgang is van harte welkom.

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Predikant: ds. Herman Koetsveld | Organist: Evan Bogerd | Palmzondag | Volg de dienst ook op YouTube en Kerkdienstgemist.

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Predikant: ds. Herman Koetsveld | Organist: Evan Bogerd | Witte Donderdag, Heilig Avondmaal | Volg de dienst ook op YouTube en Kerkdienstgemist.

Cantatedienst

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Predikant: dr. Cristina Pumplun | Organist: Evan Bogerd | Johannes Passion - Johann Sebastian Bach | Westkerkkoor, 't Kabinet, solisten o.l.v. JanJoost van Elburg

Scroll naar boven