Studentenmaaltijd+

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Studentenmaaltijd+ | Maaltijd en goed gesprek onder het hoge dak van de Westerkerk. Thema: De liefde doet een beetje moeilijk... |  Inloop: 18.30, maaltijd: 19-21 uur | Opgave: student@westerkerk.nl | Kosten: bijdrage na afloop

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Predikant: ds. J.-G. Heetderks | Organist: Evan Bogerd | Volg de dienst ook op YouTube en Kerkdienstgemist.

Leeskring studenten

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Leeskring studenten | Gezamenlijk lezen van een boek: titel en auteur worden z.s.m. bekend gemaakt  |  Aanvang: 19.30 uur | Opgave: student@westerkerk.nl

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Organist: Evan Bogerd | De toegang is gratis | Uw gift aan de uitgang is van harte welkom.

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Predikant: dr. Cristina Pumplun | Organist: Evan Bogerd | M.m.v. Marian Jaspers Fayer (fluit)| Volg de dienst ook op YouTube en Kerkdienstgemist.

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Organist: Michaël Verniers | De toegang is gratis | Uw gift aan de uitgang is van harte welkom.

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Predikant: ds. Herman Koetsveld  | Organist: Evan Bogerd | Volg de dienst ook op YouTube en Kerkdienstgemist.

Cantatedienst

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Predikant: dr. Cristina Pumplun | Organist: Evan Bogerd | Cantatedienst: Gottfried Heinrich Stölzel - "Herr, ich danke dir, dass du zornig bist gewesen" | Westkerkkoor, 't Kabinet, solisten o.l.v. JanJoost van Elburg | Volg de dienst ook op YouTube en Kerkdienstgemist.

Leeskring studenten

Westerkerk Amsterdam, Nederland

Organist: Albèrt Driessen | De toegang is gratis | Uw gift aan de uitgang is van harte welkom.

Scroll naar boven