Jeugd

1339841554nfoto 4Kinderen zijn belangrijk binnen de Westerkerkgemeente. Elke dienst begint dan ook met een gesprek met de kinderen. Door het jaar heen worden er veel activiteiten georganiseerd voor verschillende groepen van verschillende leeftijden.

Ieder zondag is er Kinderkerk (ca. 4-10 jaar).

Baby's en peuters (tot ca. 4 jaar) kunnen in de creche worden achtergelaten in de vertrouwde handen van twee leidsters.

Tieners

Jeugd in kerk 3Als je te oud bent voor de Kinderkerk, doe dan mee met de Tieners! Dit is een leuke groep jongens en meiden in de leeftijd van ongeveer 10 tot 16 jaar. Tijdens en buiten kerktijd werken we aan leuke projecten die met onze kerk, onze plek in deze wereld of de Bijbel te maken hebben.

Twee keer per maand komen de tieners bij elkaar tijdens de kerkdienst op de zolder van de Westerkerk o.l.v. de tienerwerkster Tamar Karman. Vragen: je kunt haar mailen: