Actueel

Wester buiten zomerDe Westerkerk is in de regel op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag open tussen 11.00 en 15.00 uur.
Westerkerk is open to visitors on Monday, Thursday, Friday and Saturday from 11.00 a.m. to 3.00 p.m.

De Westerkerk is een wijkkerk van de Protestantse Gemeente Amsterdam. Zie hier de algemene privacyverklaring van de Protestantse Kerk Amsterdam (PKA). Ook de Westerkerk houdt zich hier aan.
ANBI
De Westerkerk heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Al uw bijdragen zijn 100% aftrekbaar voor de belasting. Als schenking zelfs zonder drempel. Ook uw kerkelijke bijkdrage als schenking! Neem voor meer informatie hierover contact op met het secretariaat van de Westerkerk.

Overige informatie: Preekrooster 2021; Tref september 2021