Online Kerstdiensten 2021 terugkijken

Kerst 2021 overdag 1U kunt de kerstdiensten die we vanuit de Wester vierden en online streamden terugkijken!

24 december - Kerstnachtdienst:
met ds. Herman Koetsveld, organist Evan Bogerd, Sebastiaan Haverkate (trompet) en een vocaal kwartet. Kijk de Kerstnachtdienst terug via Youtube of Kerkdienstgemist.

25 december - Eerste Kerstdag:
met ds. Herman Koetsveld, organist Evan Bogerd, Elena van Slogteren (sopraan) en Marian Jaspers-Fayer (fluit).
Kijk de kerkdienst op Eerste Kerstdag terug via YouTube of kerkdienstgemist.

Wij zijn erg blij met uw financiele bijdragen in deze moeilijke tijd. Helpt u ons door een bedrag over te maken?
U kunt uw bijdrage overmaken d.m.v. de qrcode op de collectepagina of via rekeningnummer NL 51 RABO 0313551928 t.n.v. Westerkerkgemeente Amsterdam.
Vermeld alstublieft bij het vakje 'Opmerking' voor welke dienst uw bijdrage bedoeld is. Dus bijv. 'Collecte 26 december'.
Heel hartelijk dank alvast!